Замовлення прийняте! Ми Вам передзвонимо

Вітровка
4 450 грн 8 900 грн

Доступні опції

Таблиця розмірів
Не знайшли свій розмір?
Зверніться до нашого менеджера по консультацію.
Міжнародний  (INT) XXS XS S M L XL XXL 3XL 4XL нотатки
North Sails     S M L XL XXL 3XL    
куртки     S M L XL XXL 3XL    
футболка/поло/пуловер/кардиган     S M L XL XXL 3XL    
брюки/джинси/шорти     29 30 31 32 33 34    
Код: 16225
Sku: 450102 С001
При замовленні на суму від 4500 грнБезкоштовна доставка!

Вітровка біла з дрібним принтом North Sails X Prada

Модна вітровка на демісезонну пору; колаборація відомих брендів North sails X Prada; статусна річ в повсякденному гардеробі; функціональна, стильна модель; куртка для яхтингу, спорту, прогулянок на природі і кеужального стилю.

Трендовая демісезонна куртка призначена тим, хто веде активний спосіб життя. Яскраві, контрастні кольорові рішення привертають уваги. Основні морські кольори - синій, червоний, білий - виробник обігрує незвичайним способом. Класична модель виглядає свіжо і сучасно. Морська стилістика вміло поєднується з функціональністю. Капюшон на резинці для захисту від вітру і дощу. Рукава з тонкими еластичними манжетами. Міцна металева фурнітура. Доповнює образ великі логотипи відомих брендів North Sails X Prada. Крім того, бренд давно є захисником навколишнього середовища і використовує тільки вторсировину.

Якщо вам сподобалася модель і ви зацікавлені в зміні сезонного гардеробу, придбати чоловічу куртку білу з червоно-синім принтом і капюшоном North sails X Pradaможно через наш інтернет-магазин. Є питання? Менеджер-консультант надасть всю цікаву для вас інформацію. Доставку товарів по Києву та Україні здійснює Нова Пошта.

характеристики

  • Модель: чоловіча куртка з капюшоном (вітровка)
  • Фасон: regular fit;
  • Колір: синій, білий, червоний;
  • Принт: морський;
  • Перероблений поліестер 100%;
  • Сезонність: осінь-зима;
  • Бренд: North Sails;
  • Країна бренду: США.

Відгуки

Написати відгук

Ми використовуємо cookies для максимальної зручності користувачів. Перебуваючи на нашому веб-сайті, Ви приймаєте правила використання cookies.