Замовлення прийняте! Ми Вам передзвонимо

Костюм
13 400 грн 26 800 грн

Доступні опції

Таблиця розмірів
Не знайшли свій розмір?
Зверніться до нашого менеджера по консультацію.
Міжнародний (INT) XS S M L XL XXL 3XL 4XL
Cadini 46 48 50 52 54 56 58 60
Код: 14454
Sku: J1109
При замовленні на суму від 4500 грнБезкоштовна доставка!

Костюм (двійка) у клітинку Cadini

Класичний костюм для чоловіків.Костюм сірий в блакитну велику клітинку. Піджак однобортний. Комір відкладний, лацкани прямокутні. Нагрудну кишеню з листочком. На лінії талії знаходиться два прорізних кишені з клапаном. Піджак приталеного крою. Ззаду дві шліци. Штани класичного крою, зі стрілками. Виконаний з костюмної тканини, яка добре тримає форму.

Брендові чоловічі костюми Київ. Сучасний чоловік веде досить активний спосіб життя, який умовно можна поділити на трудові будні, святкування важливих подій, час для себе. Діловим людям властива присутність на зборах, нарадах, переговорах, формальних заходах і т. д. Сюди ж можна віднести і роботу в офісі, де є потреба у дрес-коді. Відповідним має бути і зовнішній вигляд. Костюм - невід'ємна частина гардероба ділових чоловіків. Костюм-двійка в клітинку Cadini стане відмінним варіантом для всіх, хто цінує стиль, комфорт і акуратність.

Вовняний костюм. Вовні, з якої виготовлений костюм, властиво відмінне збереження тепла або підтримання комфортної температури, пропускання повітря, довговічність і гарне вбирання вологи. Замовити костюм можна в інтернет-магазині DN8 або приїхати до нас на вул. Дорогожицька, 8. Підберіть до костюма сорочку і стильний краватку, щоб виглядати на всі 100!

характеристики

  • Модель: чоловічий однобортний костюм;
  • Силует: приталений;
  • Колір: сірий з блакитною клітинкою;
  • Візерунок: клітинка;
  • Матеріал: вовна 100%;
  • Підкладка: віскоза 100%;
  • Бренд: Cadini;
  • Виробництво: Італія.

Відгуки

Написати відгук

Ми використовуємо cookies для максимальної зручності користувачів. Перебуваючи на нашому веб-сайті, Ви приймаєте правила використання cookies.